0
Корзина

Політика конфіденційності

УГОДА ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

(ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ)

Даний протокол про конфіденційність був розроблений відповідно до вимог Закону України "Про захист персональних даних" (№ 2297 від 01.06.2010 р). Зміст угоди будується на нормативних актах українського законодавства, що регламентують правовідносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням інформації особистого характеру, а також правом користувачів на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

Загальна частина

Мережа аптек «Будемо здорові разом», піклуючись про двосторонній розвиток взаємин з клієнтами і користувачами свого веб-сервісу, розуміючи значимість умов охорони Ваших персональних даних, підготувало Угоду про захист персональних даних і склало правила користування онлайн-сервісом www.bzv.com.ua

Просимо Вас уважно ознайомитися з текстом Угоди, тому що інформація, викладена в ньому є важливою для кожного відвідувача нашого веб-порталу та користувача його сервісів.

Зверніть увагу на те, що в разі незгоди з прописаними на порталі умовами Політики конфіденційності і Правилами користування, Ви зобов'язані покинути даний веб-сервіс і утриматися від його відвідання в майбутньому, щоб уникнути можливих протиріч і непорозумінь.

Важлива інформація! Користувач не має права розміщувати будь-які відомості та користуватися послугами онлайн сервісу якщо:

  • не згоден з правилами використання онлайн сервісу;
  • не досяг встановленого законодавством віку, коли дається право на укладання угод;
  • обмежений в своїх правах згідно закону;
  • не є уповноваженою особою компанії, від імені якої має намір розмістити інформацію.

Зберігання Ваших персональних даних буде проводитися в повній відповідності до законодавства України.

Дана Політика конфіденційності діє з 1 січня 2017 року і буде оновлюватися в міру необхідності і / або в наслідок поправок внесених на законодавчому рівні.

Обмеження згідно Політики конфіденційності

Згідно встановлених правил Політики конфіденційності при користуванні веб-сервісом онлайн аптеки www.bzv.com.ua, Ви повинні дотримуватися наступних правил:

  • не намагатися задіяти функціонал сайту неналежним чином. Зокрема, не намагайтеся впливати або втручатися в його роботу, а також отримувати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс;
  • використовуйте веб-портал тільки відповідно до норм українського законодавства;
  • Якщо Ви маєте намір порушувати дану Політику конфіденційності або обґрунтовано будете запідозрені в цьому, ми маємо право призупинити або повністю закрити Вам доступ до веб-порталу.

Мережа аптек «Будемо здорові разом» залишає за собою право в будь-який час переглянути цю Політику конфіденційності та оновити її. Ви несете відповідальність за особисті зобов'язання щодо цих змін і повинні відвідувати цю сторінку час від часу для перегляду поточної редакції Угоди.

Ваші права як суб'єкта персональних даних

Звертаємо увагу на те, що Ваші права як суб'єкта персональних даних передбачені статтею 8 Закону України №2297 від 01.06.2010р. "Про захист персональних даних":

Стаття 8. Права суб'єкта персональних даних

Кожна фізична особа має особисті права немайнового характеру на персональні дані, які в свою чергу є невідчужуваними та непорушними.

Суб'єкт персональних даних має право:

  • давати запит про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить персональну інформацію про нього;
  • отримувати відомості про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на відкритий доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати зміст персональних даних, що зберігаються;
  • пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних з незгодою обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на гарантований захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, в зв'язку з навмисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, якщо дозвіл не було їм дано;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних
    на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Розпорядження персональними даними фізичної особи, обмеженої в цивільній дієздатності або визнаної недієздатною, здійснює її законний представник.

Цілі збору Ваших персональних даних

Однією з цілей створення і функціонування нашого веб-порталу є інформування Вас про те, хто ми такі і чим займаємося. Ми збираємо і використовуємо персональні дані (в тому числі ПІБ, місто Вашого проживання, номер телефону, електронну пошту) для кращого надання Вам необхідних послуг та інформації.

Тому ми можемо використовувати Ваші персональні дані, щоб:

  • відповідати на Ваші питання і запити;
  • обробляти Ваші замовлення і заявки на бронювання, придбання лікарських засобів;
  • регулювати або іншим способом виконувати свої зобов'язання згідно з Угодою, які Ви уклали з нами;
  • запобігати і вирішувати проблеми, пов'язані з будь-якими товарами і послугами, які ми надаємо Вам;
  • надавати послуги, які відповідають Вашим потребам;
  • оперативно реагувати на можливі Ваші скарги, пов'язані з недоліками наданих Вам послуг;
  • оптимізувати свої послуги з метою поліпшення якості обслуговування із залученням Ваших даних в ході прямого маркетингу (в тому числі надавати інформацію про товари і послуги, які можуть зацікавити Вас в подальшому шляхом відправки SMS і електронних повідомлень);

Беремо на себе зобов'язання по виконанню всіх умов захисту Ваших персональних даних, встановлених цією політикою конфіденційності.

Зобов'язуємося не розкривати будь-яку вашу персональну інформацію, якщо тільки не будемо змушені зробити це за законом (наприклад, якщо це буде потрібно в ході судового процесу, або з метою запобігання шахрайства або іншого злочину) або якщо порахуємо, що така дія необхідна для захисту та / або запобігання наших прав, власності або особистої безпеки, а також аналогічно щодо наших користувачів / клієнтів та інших осіб.

Будьте впевнені, Ваші особисті дані не будуть використовуватися, якщо Ви відмовитеся від отримання повідомлень або розсилок рекламного характеру. В цьому випадку введені вами дані задіюються тільки для формування замовлення онлайн на нашому веб-ресурсі.

Безпека Ваших персональних даних

Ми цінуємо Вашу довіру до нашого ресурсу, тому забезпечуємо достатній рівень захисту всіх введених Вами даних. Реалізовано технології, спрямовані на захист ваших конфіденційних даних від несанкціонованого доступу та неналежного використання. Вся інформація зберігається на нашому сервері надійно охороняється від несанкціонованого доступу.

Використання Вашої персональної інформації, наданої на інших сайтах

На наших сайтах можуть бути посилання на інші сайти, або ви можете перейти на наш сайт по посиланню з іншого сайту. На жаль, ми не можемо відповідати за політику конфіденційності, якої дотримуються інші сайти.

Такий контент охоплюється відповідними умовами використання, а також будь-якими додатковими правилами і інформацією про конфіденційність, що надається в зв'язку з використанням стороннього сайту.

Щоб краще зрозуміти свої права і обов'язки, рекомендуємо вам вивчити політику кожного відвідуваного сайту. Особливо коли ви надаєте на цих сайтах контент будь-якого типу. Якщо у вас є які-небудь сумніви або питання, зв'яжіться з власником або оператором такого сайту.

Політика щодо файлів cookie, використання Google Analytics

Ми задіємо всі можливості для того, щоб Вам було максимально комфортно перебувати на нашому фармацевтичному порталі. Докладаємо всіх зусиль для підтримки, захисту та розвитку сервісу.

При роботі порталу нами використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера користувачів, які відвідують наш портал повторно, в цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Для зручності користування нашим порталом ми використовуємо функцію ремаркетингу. При роботі з цією функцією також використовуються файли cookie.

Можна налаштувати браузер так, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку.

За допомогою Google Analytics ми збираємо статистику про відвідування порталу, яка аналізує відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, домени, інтернет-провайдерів і країни користувачів, а також адреси сайтів, відвіданих до і після порталу, і т.д. Проте, жодна з цих дій не пов'язана з Вами особисто і вимірюється тільки в сукупності.

Веб-маяки - це невидимі файли, які знаходяться на сайтах, які Ви відвідуєте. У разі, якщо Ви відвідуєте сторінку порталу, що містить веб-маяк, вона звертається до Вашого комп'ютера для того, щоб визначити чи відвідували Ви раніше цю сторінку або бачили конкретну рекламну пропозицію.

Веб-маяки не фіксують Вашу електронну адресу або будь-яку іншу особисту інформацію.

Додаткові інформація і застереження

Мережа аптек «Будемо здорові разом» вживає заходів, щоб інформація на даному порталі була достовірною. Однак ми не беремо на себе відповідальність і не гарантуємо, що надана інформація і дані є точними, об'єктивними і актуальними на момент перегляду.

Даний веб-портал в цілому, і окремі його елементи такі як (включно, але не обмежуючись) елементи дизайну, авторські фотоматеріали, статті, програмний код, бази даних охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", Міжнародними нормативно-правовими актами і іншими актами законодавства України. Будь-яке інше використання, крім перегляду, завантаження та роздруківки сторінок порталу для особистого, некомерційного використання, заборонено. Копіювання інформації з порталу може бути здійснено лише в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.

Забороняється розповсюджувати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з даного порталу для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу Мережа аптек «Будемо здорові разом». Ви повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших вимог про власність на завантажені та / або копіюються матеріали. Скопійована інформація повинна містити посилання на даний портал як на джерело.

Ми не несемо відповідальність за будь-які прямі і непрямі збитки, понесені у зв'язку зі сплатою штрафних санкцій, або будь-які збитки і витрати, які понесені в результаті укладення правочину, інформація про об'єкт якої була розміщена на даному порталі.

Фактично, використання Вами порталу відбувається на Ваш власний ризик.

У межах, які максимально дозволяє закон, ні Мережа аптек «Будемо здорові разом», ні будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування порталу, не несе відповідальність за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які коли-небудь наносилися, і які були викликані тим, що Ви мали доступ до цього порталу, користувалися ним або сподівалися на нього, навіть якщо ми попереджали Вас про можливість таких пошкоджень і втрат.

Мережа аптек «Будемо здорові разом» в будь-якому разі не буде причетне жодної зі сторін прямого, непрямого, умисного, або ненавмисного нанесення збитків за будь-яке використання цього веб-порталу, або на будь-якому іншому взаємопов'язаному сайті, включаючи, але не обмежуючись, будь-які втрати доходів, втрату програм або інших даних у Вашій системі обробки інформації, навіть якщо ми були швидко проінформовані про можливість таких збитків.

Мережа аптек «Будемо здорові разом» не несе відповідальність за якість рекламованих на порталі товарів і послуг. При роботі з веб-порталом Вам не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам веб-портал, ні на його утримання, ні на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів нашого веб-порталу.

Користуючись послугами даного сайту, Ви погоджуєтеся з Політикою конфіденційності та умовами користування веб-порталом, а також з передачею і обробкою Ваших даних.

Користуючись послугами даного сайту, Ви підтверджуєте своє повноліття, а також відсутність будь-яких актів, що обмежують Вашу дієздатність.